Kinepolis 360°booth

Concept, technische uitwerking en uitvoering

360° Live-streaming booth via Facebook van Kinepolis evenementen in samenwerking met Ricoh en Tomscabin in opdracht van Kinepolis. Concept, ontwerp, techniek, ontwerp logo 360Kinepolis + productie tijdens evenementen.

https://www.facebook.com/kinepolis360  

Teambuilding Zeeland

Volledig concept & organisatie

Met 2pk-tjes van Antwerpen naar het Veerse Meer in Zeeland. Niet zo maar op de gps maar via een gedetailleerde roadmap langs de mooiste wegen.  We passeren enkele stopplaatsen met een toffe quiz tijdens de rit, leuke animaties en met op tijd een hapje en drankje.  

Aangekomen aan het Veerse Meer is iedereen klaar voor wat actie met Pijl & Boog en de kajak.

's Avonds een heerlijke BBQ met afsluitend feestje en shuttle dienst naar het hotel voor een verkwikkende nacht

Na een stevig ontbijt rijden we met de 2pk-tjes naar Yerseke voor een spectaculaire Rib experience en Zeehonden-Safari op de Oosterschelde.

Met de 2pk-tjes op tijd terug in Antwerpen.


In opdracht van Airclima Kontich en in samenwerking met Business Development (Dirk Lauwers)

Coördinatie logistiek Agridagen Ravels

Event Coördinatie & logistiek.

Hoe bouw je 4 oude NAVO-vliegtuigloodsen om tot gezellige en warme beurshallen voor bijna 20.000 bezoekers? Business Development & t-Kompas coördineerden samen de Agridagen.

https://www.vilt.be/agridagen-in-ravels-lokken-bijna-20000-bezoekers

Medische logistiek Tomorrowland & Pukkelpop

Medische logistiek.

Al sinds 2014 verzorg ik samen met Dirk Lauwers de Medische logistiek voor het Vlaams Kruis op Tomorrowland en Pukkelpop. Zowel de catering voor de hulpverleners als de shuttle diensten om de hulpverleners en medisch materiaal op de verschillende posten te krijgen. Ook het ophalen van patienten in ziekenhuizen behoort tot het takenpakket.

In opdracht Vlaams Kruis Brabo: https://antwerpenzuid.hvk.be   

Lancering Huawei MateS/G8/Watches

Logistiek & Fotografie animatie

Voor de experience zone tijdens de lancering van de Huawei MateS, G8 en de Smartwaches in Berlijn combineerde ik 2 opdrachten. Als eerste de algemene logistiek, het laden en uitladen tot het op-en afbreken van de Barco LED walls. Als tweede opdracht verzorgde ik tijdens het event zelf de Greenkey experience door foto's te nemen en uitleg te geven met en over de Mate S, een smartphone met Leica lenzen en met de instellingsmogelijkheden als een reflexcamera. (zie de foto hiernaast, rechtsonder, de fotograaf-met-het-hoedje)

In opdracht van New Fusion: https://newfusion.be/portfolio/huawei-launch-event-berlin   

Azië in Antwerpen

Logistiek & sociale media .

Voor het foodfestival Azië in Antwerpen neem ik samen met Dirk Lauwers de logistiek, decor en de sociale media in handen. 

Met 10.000 bezoekers, +/-120 standhouders en diverse animaties coördineren we samen alles zodat het hele event vlot en veilig kan verlopen.

Ook de Sociale Media tijdens het evenement nam ik onder mijn hoede zodat vragen snel en accuraat beantwoord werden.

In opdracht van the Asian Lifestyle Group: https://centralevents.be  

Ricoh/Pentax brandactivation

brandactivation

Met als opleiding fotograaf mogen werken voor een fotomerk is natuurlijk altijd een topjob!  

Een roadshow met Ricoh/Pentax van Amsterdam en Oostende tot Luxemburg met demo's van Reflexcamera's, lenzen, actioncams, de unieke 360° camera Theta en verrekijkers.

In opdracht van Ricoh/Pentax:               https://www.ricoh-imaging.be 

Spektakel op het water voor New World

Eventregie & fotografie.

In opdracht van New World begeleide ik de top dealers van hun klant en nam ik de actiefoto's tijdens een spectaculaire incentive op het water.

In opdracht van New World, Mechelen https://www.newworld.be 

Industiële reportage XL-transport voor Alstom

Industriefotografie

Het Franse bedrijf Alstom, vooral bekend als treinbouwer, deed beroep op mijn diensten voor het fotograferen van zijn speciaal transport in de haven van Antwerpen. 

Via een aangepast binnenvaartschip werd een transformator aan bood gehesen van een zeevrachtschip dat speciaal was uitgerust met een extra zware kraan. De haven als eindbestemming in Rusland had geen kranen aan de wal die een zware transformator kon hijsen. De ultieme test was als vanzelfsprekend dat de kraan van het zeeschip de transformator ook zelf aan boord nam. 

In opdracht van Altom   https://www.gegridsolutions.com 

Parkies Festival Site manager

Organisatie & coördinatie Locatie Aalst - Tilburg - Vilvoorde - Kapellen

Parkies is een gratis muziekfestival in de zomer in diverse Vlaamse en Nederlandse steden & gemeenten. Heel de zomer lang in iedere Stad of gemeente op een vaste dag in de week.  In 2015 was ik verantwoordelijk voor de locatie Aalst op maandag, Tilburg op dinsdag, Vilvoorde op woensdag en Kapellen op donderdag en dat heel de zomer lang.

Zowel de opbouw vanaf 's morgens, het aansturen van de studenten achter de bar en de kassa, het ontvangen en soigneren van de muzikanten tot de afbraak behoorden tot het uitgebreide takenpakket.

In opdracht van vzw Divers                   www.parkies.net 

Touareg-trail, Libya Desert Rally &     Togo Jungle Challenge

Logistiek & Fotografie

De mix van fotografie, sponsoring en logistiek voor Touareg-Trail, de 2cv tocht van Brussel tot Benin, de woestijnrally Libya Desert Challenge en de mountainbiketocht Togo Jungle Challenge.

In opdracht van Living Stone Projects bvba Rallies & Expeditions:                                         https://www.touareg-trail.be 

Packshots webshop opsmaak.be

Fotografie

Voor de webshop www.opsmaak.be stond de fotostudio klaar voor de packshots van verschillende heerlijke noten- en kruidensoorten. Samen met de zaakvoerder Steven maakten we 80 packshots in een korte tijd zodat ook alles betaalbaar bleef.

In opdracht van OpSmaak.be https://opsmaak.com/shop/?product_cat=b  

Infrabel Jobday Roadshow

Logistiek & crewcatering

Samen met Dirk Lauwers verzorgen we de praktische organisatie en "kleine catering" voor de Jobdays Roadshow van Infrabel.

In opdracht van Business Development & Infrabel: https://www.bdm.be 

https://atv.be/nieuws/video-scoor-meteen-een-nieuwe-job-bij-infrabel-43368  

Waterbus test tijdens de Tall Ship Races

Logistiek & regie

Voor de test van de Waterbus in Antwerpen tijdens de Tall Ship Races stonden we aan de aanlegsteiger met een leuk team en toffe animaties klaar om de passagiers te verwelkomen en veilig te begeleiden .

In opdracht van Cravat-Events:             https://www.cravat-events.be 

Grundfos Salesbooths

Logistiek

Samen met Dirk Lauwers van Business Development zorgen we voor de logistiek van de salesstanden en evenementen van Grundfos in heel België.

In opdracht van Business Development https://www.bdm.be   

Grundfos:                                       https://be.grundfos.com  

Teambuilding voor de mondiale collega's van Cochlear 

Creatief idee & uitwerking

Voor het internationaal bedrijf Cochlear, met vestiging in Mechelen, heb ik de collega's vanuit alle delen uit de wereld samengebracht voor een gezamelijke opdracht in de Mechelse binnenstad.

Met als start de beklimming van de Sint Romboutstoren, daarna via een op maat gemakte geocache een bezoek langs een bruine kroeg en de slimme fontijntjes aan de muziekaccademie en andere leuke plekjes in Mechelen. Om te eindigen in het Anker waar ze alle gerechten bereiden met bier... Hoe anders kan je de Belgen en de collega's beter leren kennen?

In opdracht van Cochlear https://www.cochlear.com/wps/wcm/connect/nl_be/home 

Selmark lingerie modeshow

Fotografie

Voor het Spaanse lingeriemerk Selmark was ik de exclusieve fotograaf tijdens de lancering van hun nieuwe collectie in de Lotto Arena.

Met Belgische topmodellen en een selectief uitgekozen publiek was het een event in de hogere sferen.

In opdracht van Selmark       https://selmarklingerie.com/