Uw evenementenloods zorgt voor:

uw eventidee

Alles start bij leuke ideeën. Samen creatief brainstormen en bedenken van concepten die passen bij uw bedrijf.  

uw eventplanning

Na de definitieve keuze van het ultieme, leuk idee is het maken de planning en van een gedetailleerd draaiboek zodat iedereen weet wat hem te doen staat.

uw eventlogistiek

Een netwerk van freelancers zit in de database om uw event perfect op te bouwen en netjes af te breken zodat u hier zelf geen tijd aan moet besteden.

uw eventpersoneel

Wij kunnen zorgen voor de juiste man/vrouw op de juiste plaats en op de juiste moment. Gescreend op werken met de glimlach en stressbestendigheid.

Sommige voor pure kracht voor de opbouw-en/of afbraak anderen voor onthaal, horeca en/of dienstverlening.

uw eventcommunicatie

Online uitnodigingen en online inschrijven voor events van 10 of 10.000 deelnemers... zonder zorgen.  Ook uw sociale media voor, tijdens of na het event kan professioneel overgenomen worden.

uw eventbudget

Budgetcontrole en creatieve maar kwaliteitsoplossingen zoeken bij beperkte budgetten. Alles transparant bevestigd voor het event start zodat u nadien geen tijdverlies hebt met nodeloze discussie.

uw eventsound

Zowel het zoeken naar een geschikte presentator, dj of band als naar het juiste materiaal dat u nodig hebt om uw event in de juiste sferen te brengen.  

uw kleine & grote eventcatering

"Kleine" catering doen wij zelf... alles met drank, koud of warm, broodjes en eenvoudige crewcatering. Voor de 3- of 8 gangen menu's werken we samen met de cateringbedrijven waar échte koks aan het roer staan.

uw eventregie

Tijdens uw event moet u zich kunnen focussen op uw gasten en niet bezig zijn met de praktische kant van het event. Die taak neem ik of mijn collega's wel in handen.

uw eventmateriaal beheren

In de stock in Hoboken kan u uw eventmateriaal veilig laten opbergen.  Na het event alles laten drogen, kuisen en netjes opbergen zodat het bij een volgende happening vlot terug gebruikt kan worden.

uw merkactivatie

Uw merk actief laten zien aan het grote publiek en zo potentiële klanten creëren is niet zo eenvoudig als het klinkt.  De juiste mensen op de juiste locaties en met een juiste planning is van allerhoogst belang.

uw eventfotografie-en film

De juiste fotograaf of cameraman op de juiste plaats is cruciaal voor een mooi en compleet verslag van uw event.   Eveneens bieden wij foto-en video animatieconcepten aan om uw gasten te entertainen.

uw medische eventlogistiek & evacuatieplanning

Veiligheid voor alles, ook tijdens uw event. De juiste afspraken tussen hulpdiensten en overheden tot het plaatsen van de juiste hulpverlener op de juiste plaats.