Blog

Samen met Dirk Lauwers verzorgen we de praktische organisatie en de catering voor de Jobdays Roadshow van Infrabel, van Brussel, Antwerpen tot Arlon.

Voor het foodfestival Azië in Antwerpen nam t-Kompas samen met Dirk Lauwers van BDM de logistiek, decor en de sociale media in handen.

Hoe bouw je 4 oude NAVO-vliegtuigloodsen om tot gezellige en warme beurshallen voor bijna 20.000 bezoekers? Business Development & t-Kompas coördineerden samen de Agridagen.

Voor de experience zone tijdens de lancering van de Huawei MateS, G8 en de Smartwaches in Berlijn combineerde t-Kompas 2 opdrachten. Als eerste de algemene logistiek, het laden en uitladen tot het op-en afbreken van de Barco LED walls. Als tweede opdracht verzorgde t-Kompas tijdens het event zelf de Greenkey experience door foto's te nemen en...

Voor het Spaanse lingeriemerk Selmark leverde t-Kompas de exclusieve fotografen tijdens de lancering van hun nieuwe collectie in de Lotto Arena.

Voor de test van de Waterbus in Antwerpen tijdens de Tall Ship Races stonden we aan de aanlegsteiger met een leuk team en toffe animaties klaar om de passagiers te verwelkomen en veilig te begeleiden .

De mix van fotografie, sponsoring en logistiek voor Touareg-Trail, de 2cv tocht van Brussel tot Benin, de woestijnrally Libya Desert Challenge en de mountainbiketocht Togo Jungle Challenge.

Voor het internationaal bedrijf Cochlear, met vestiging in Mechelen, hebben we de collega's vanuit alle delen uit de wereld samengebracht voor een gezamelijke opdracht in de Mechelse binnenstad.

AlstomPower

25-09-2016

Het Franse bedrijf Alstom Power, vooral bekend als treinbouwer, deed beroep op onze diensten voor het fotograferen van zijn speciaal transport in de haven van Antwerpen.