Blog

Festivak2019

04-11-2019

Wat doe jij op woensdag 6 en/of donderdag 7 november?

360° Live-streaming booth via Facebook van Kinepolis evenementen in samenwerking met Ricoh en Tomscabin in opdracht van Kinepolis. Concept, ontwerp, techniek, ontwerp logo 360Kinepolis + productie tijdens evenementen.

De Boekenbeurs zit er op en hierbij enkele cijfers om u een idee te geven van de logistieke omvang: 12 dagen met 2 nocturnes / 16.548 m² oppervlakte in 4 hallen / 75 standen / 380 optredens op 5 verschillende podia / 1 nacht sleepover met 27 jongeren / 2100 signeersessies / 500 stand activiteiten / 7300 leerlingen tijdens het...

Met 2pk-tjes van Antwerpen naar het Veerse Meer in Zeeland. Niet zo maar op de gps maar via een gedetailleerde roadmap langs de mooiste wegen. We passeren enkele stopplaatsen met een toffe quiz tijdens de rit, leuke animaties en met op tijd een hapje en drankje.

Al sinds 2014 verzorg t-Kompas samen met Dirk Lauwers van BDM de Medische logistiek voor het Vlaams Kruis op Tomorrowland en Pukkelpop. Zowel de catering voor de hulpverleners als de shuttle diensten om de hulpverleners en medisch materiaal op de verschillende posten te krijgen. Ook het ophalen van patienten in ziekenhuizen behoort tot het...

In opdracht van New World begeleide ik de top dealers van hun klant en nam ik de actiefoto's tijdens een spectaculaire incentive op het water.

Samen met Dirk Lauwers verzorgen we de praktische organisatie en de catering voor de Jobdays Roadshow van Infrabel, van Brussel, Antwerpen tot Arlon.

Voor het foodfestival Azië in Antwerpen nam t-Kompas samen met Dirk Lauwers van BDM de logistiek, decor en de sociale media in handen.

Hoe bouw je 4 oude NAVO-vliegtuigloodsen om tot gezellige en warme beurshallen voor bijna 20.000 bezoekers? Business Development & t-Kompas coördineerden samen de Agridagen.

Voor de experience zone tijdens de lancering van de Huawei MateS, G8 en de Smartwaches in Berlijn combineerde t-Kompas 2 opdrachten. Als eerste de algemene logistiek, het laden en uitladen tot het op-en afbreken van de Barco LED walls. Als tweede opdracht verzorgde t-Kompas tijdens het event zelf de Greenkey experience door foto's te nemen en...